26 de març 2009

Las Guindas Market & Kiko's Cheapo Shoppee

El diumenge 5 d'abril, de 12h a 17:00 de la tarda, es cel·lebrarà el 2on Mercadillo del bar Las Guindas (Sant Pau, 126).

Hi haurà parades de discos, manualitats (hip, no estil macramé), roba vintage, joies, il·lustracions... Enmarcades en la inusual atmosfera d'un bar de rock'n'roll i amb l'acompanyament de 3 punxaires (Edu Domingo, IVan Muench i jo mateix) que ambientaran el dia.
Comprar discos/sabates/ulleres/quadres, emborratxar-se i sentir música gloriosa A LA VEGADA és una activitat massa majestuosa i única per desperdiciar-la.

Aquí el menda montarà una paradeta (Kiko's Cheapo Olde Shoppee) amb molt vinil (150 LPs i desenes de singles) i CDs, i llibres a manta.
El lema serà "Everything must go", i res pujarà dels 3 euros. Singles a 50 cèntims. Maxis a euro. LPs a 3/4 euros, tope absolut. 100% guaranteed free of morralla: la colecció inclou molt funk, hip hop, library music (KPM, CHappell...), soul, recopilatoris de BBE, discos de indie & hardcore (Big Flame, Fugazi, CDs de K Records, KRS...) molt latin (recopilatoris de Soul Jazz, originals de boogaloo i latin soul...) i un llarg etc.

Warning: per la gent normal, fans i aficionats, el nombre d'items comprat és il·limitat; pels dealers, màxim 3 items each.
Tots els beneficis es destinaran a la edició del proper número de La Escuela Moderna, a comprar-me uns pantalons i en alimentar el Boi. Bones accions tota i cadascuna d'elles.

Kiko Amat