10 de set. 2007

11-S 1714


Aprofitant que demà es l'11 de setembre, farem una mica d'història. I es que a tothom li sembla meravellós lo de les nacions indies i pensen que la derrota de Wounded Knee va ser una cosa horrible de veritat, pero es que lo del setge de Barcelona "no le va a la zaga":
http://ca.wikipedia.org/wiki/Decrets_de_Nova_Planta
http://ca.wikipedia.org/wiki/Setge_de_Barcelona
I també recordarem que es pot ser català sense ser un feixista en versió barretiner. Vegeu la web del col·lectiu Negres Tempestes amb els que ni ens aliniem ni anem en contra, pero que tenen unes idees molt dignes de tenir en compte i amb els que compartim algunes idees. Al tanto: http://www.negrestempestes.org/
També us recomanem el llibre “Anarquisme i alliberament nacional” del desaparegut col·lectiu Ikària que ha reeditat Virus després de molts anys de que l'original fos editat per l'editorial El Llamp (la qual, casualitats de la vida, va ser fundada per Enric Borràs, fill d'un ex-novio adolescent de la nostra estimada iaia Mique, que en la seva joventut a Gandesa va ser de les Joventuts Llibertàries). El podeu comprar a llibreries que tinguin llibres de Virus o el podeu descarregar gratuitament d'aqui.
Uri