13 de febr. 2008

Festa Presentació la Escuela Moderna#4


Amics;
El proper Divendres 29 de febrer presentarem el #4 de La Escuela Moderna.
Ho farem right back where we started from, que deia el hit northern soul: al Barbara Ann (Taquígraf Garriga, 163). Quan sigui negra nit.
Regalarem el fanzine als valents que el demanin i posarem una gran quantitat de discos per fer el twist i el pony.
Els que posarem els discos serem, com ja és habitual, els Hungry Beat (Miguel, Jose, Jordi "castañazo" Geli i els germans Amat).
¿Els continguts d'aquest #4? Una entrevista exclusiva a l'escriptor Jim Dodge, la primera part d'un extens anàlisi de la contracultura 6t's anomenat "Punks contra hippies" que ha fet l'Uri Amat, que també ha fet una entrevista amb la editorial Pepitas de Calabaza, la segona part de "El Marquetin y la madre que lo parió" del Manolo Martínez, un article sobre Alexander M. Jacob i els lladres anarquistes firmat pel Miqui Otero, la segona part de l'article de Kiko Amat sobre "Los Discos", un sobre el mite de la seguretat de Carlos Alonso, xistes del Roger, la IIª part de "la Columna del gentleman moderno" de Richard Hutt, aquest cop dedicada als pentinats, el ja mític "Avui sentenciem" dels amics de The (Real) Pluto Gang i més coses...
Anarcodandisme bailongo del bò.
Fem el banquet el divendres 29, doncs.
Visca La Escuela Moderna!