2 de jul. 2004

Happy birthday chu yu

Avui escric per agrair a La patata de la libertad les seves floretes i dir-vos, com en aquells cartellets que enganxen a les faroles tan ridículs, que si veieu al membre més jove i alt de La escuela Moderna …feliciteu-lo, perque demá es el seu 31è aniversari.
Avui al Goliard a atiborrar-se amb la dona que el fa feliç i demà a un xiringuitu inmundu d' Arenys a atiborrar-se amb els amics que també el fan feliç. Els de La Patata no han volgut venir perque tenen bussiness inmobiliaris a mitges amb executius discogràfics corruptes. Ells s'ho perden!
Demà al Sidecar es presenta el video-fanzine Rosa Parks, on tocaran el grup La Nueva Vulcano i Pol-and-sonora, que es un senyor. Els germans Amat punxaran tots els discos que els hi permetin a) els bouncers de l'indret i/o b) l'avalantxa (s'escriu així?) d'Erasmus amb alts nivells de Testosterona que arrassen la plaça Reial cada cap de semana. Prometem cumplir amb el nostre deure de la manera que s'espera de nosaltres.
Els continguts del videozine son els següents: entrevista amb un senyor molt nerviós que es diu Kiko Amat i que ha escrit un llibre molt tendre i cabrejadot al mateix temps, entrevista telefónica grabada en video (uh?) amb Artur Estrada, alma-mater de Nueva Vulcano, i més entrevistes amb Pol-i-Sonora, un amic que rasca l'acustica i canta una mica mezzosoprano bastant brillantment, la xinita guapa de Lali Puna i el tontu de Refree...
Per acabar, dir que segueixo tenint aquella enfermetat (apart de la Rockin' Pneumonia and the punk-rock Flu que ja tenia) que s'anomena científicament Kurtvonnegutitis. Ara m'estic llegint "La Pianola" i, noto els meus simptomes empitjorar.